Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leverudrensning​

Jeg har i flere år oplevet en stadig stigende interesse for at rense sin lever, og derfor lyttede jeg i starten til mine klienters fortællinger, med nogen skepsis, om grønne sten og fantastiske resultater, når klinterne kom i klinikken for at få en tarmskylning før og efter deres lever-udrensning.

Hele processen lød for mig, noget farlig, men også uforståelig; at der kan komme grønne sten, i forskellige størrelser, ud i afføringen, kunne jeg godt høre, men forstå det, NEJ det kunne jeg IKKE!

Jeg besluttede mig derfor for at læse Andreas Moritz´s bog: Elsk din lever, og lev længere. Denne bog var så oplysende, at jeg selv valgte at lave disse lever-udrensninger. Tænkte hvis jeg kunne komme af med nogle af mine skavanker, såsom høfeber, ondt i skulderne, væskeophobning og candida svamp, så ville jeg blive lykkelig.

Jeg anbefaler ALTID mine klienter, at læse bogen, så de kan blive klogere på om kuren, er noget, de kan have gavn af, og derfor vil du heller ikke kunne finde en sammendragende opskrift på en lever-udrensning på min hjemmeside.

Jeg vil derimod ALTID gerne sparre med mine klienter om metoden/kuren kan være en løsning for dem, og også om tidspunktet for opstart, er det rigtige.

Jeg har selv gennemført 7 leverudrensninger 7 måneder i træk, og har ikke siden haft høfeber.

Før disse leverudrensninger tog jeg allergi-medicin hver eneste dag hele året rundt, men dette sluttede samme måned, som jeg lavede den første udrensning. Smerterne i skulderne er også væk, men de kommer indimellem igen, når jeg er stresset, hvilket er det samme med min candida svamp.

Hvad er det leveren laver?

En belastet lever kan give mange forskellige symptomer. Leveren skal ikke kun rense affaldsstoffer væk, men er også involveret i flere andre organfunktioner, hvorfor leveren også har betydning for hormonsystemet, nervesystemet og immunforsvaret.

Leveren kan ophobe overskydende østrogen, hvis den ikke fungere, som den skal. Dette kan give menstruationsproblemer, som PMS. Vores nervesystem kan blive belastet af toksiner fra forskellige bakterier og affaldsstoffer fra cellerne. Dette betyder, at vores lymfesystemet vil blive belastet, immunforsvaret sættes yderligere på arbejde, da det skal bruge ekstra energi på at fjerne affaldsstofferne. Vores kost og manglende vand har også stor indflydelse på, hvordan leveren arbejder.

Hvornår kan en leverudrensning hjælpe?

Har du nogle af følgende symptomer, kan det være at din lever har ophobet galdesten:

  • Fordøjelses problemer f.eks. diarre eller forstoppelses
  • Allergier
  • Brok
  • Forhøjet kolesterol
  • Svimmelhed
  • Stærke smerter i skuldre og ryg
  • Nakkestivhed
  • Hovedpine og migræne
  • Søvnløshed

Dette er bare nogle af de ting en leverudrensning kan hjælpe på, og i Andreas Moritz´s bog kan man se en længere lister over de ting, en leverudrensning gør af gode ting for din krop.​

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Østerbrogade 52, st.

9400 Nørresundby

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev