Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grønkålschips

Ca. 200 g. grønkål

Dressing

3 håndfulde cashewnødder

2-3 håndfulde kokosmel

3 røde peber snack

1 ½ dl. vand

1-2 spsk. citronsaft

1-2 fed hvidløg

4 tsk. B-gærflager

2 tsk. salt

1 tsk. hvidløgspulver

¼ tsk. cayennepeber

Skyl grønkålen, kålen rives i små stykker efter stilken er blevet fjernet. Derefter tørres det forsigtigt med et viskestykke. Dressingen skal blendes, og bagefter vendes sammen med grønkålsstykkerne. Chipsene ligges på en dehydrator plade.

Til sidst kan man vælge at drysse chipsene med B-gærflager og cayennepeber. Chipsene skal tørre ca. 6 timer i en dehydrator eller i en ovn på 100 grader.

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Østerbrogade 52, st.

9400 Nørresundby

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev