Reven skal af 1 økologisk citron
200 g. fuldkornsrismel
80 g. majsstivelse/maizena
1/2 tsk. natron
1/2 tsk. havsalt
1 tsk. koriander
1/2 tsk. kardemomme
2 store tsk. HUSK loppefrøskaller
3 æg
1/2 l. mandelmælk
2 spsk. citronsaft
15 g. honning
50 g. kokosolie, smeltet
Kokosolie (stegning)
Skallen på citronen skal rives. Bland rismel, majsstivelse, natron, havsalt, koriander, kardemomme og HUSK deri. Æggene skal deles i henholdsvis blommer og hvider, hvor æggeblommerne røres med en røremaskine eller foodprocessor sammen med honning, kokosolie, rismælk og citronsaft i ca. 5 min.
Æbleskivepanden skal forvarmes og imens piskes æggehviderne til skum. Æggehviderne skal derefter blandes sammen med de andre ingredienser. Steg dernæst æbleskiverne på den forvarmede æbleskivepande.