Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stenalderbrød m. gulerod

Stenalderbrød m. gulerod

Inspiration fra Tatjana Albinus

Ingredienser:

1 lille brød.

2 dl hørfrø malet til mel
1 dl solsikkekerner malet til mel
1 dl valnødder malet til mel
1 dl FiberHusk
1 dl græskerkerner
1 dl solsikkekerner
2 dl sesamfrø
3 tsk. groft havsalt
2 dl revet gulerod
½ dl olivenolie
5 store æg

Alle ingredienserne blandes til en fast masse. Hvis den er for tør, tilsættes ekstra olie eller yderligere et æg. Dejen presses i en lille brødform beklædt med bagepapir og bages 1 time ved 160 grader.

Brødet kan holde sig 3-4 dage i køleskabet. Skær det evt. i skiver, og frys det.

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Kildevældet 7, 4. th.

9000 Aalborg

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev