Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Focaccia med havsalt og rosmarin

Focaccia med havsalt og rosmarin​

Inspiration fra Tatjana Albinus

Ingredienser:​

4 æg

1 dl syrnet mælkeprodukt

1 ½ dl sesamfrø

½ dl fedtreduceret mandelmel

3 spsk. FiberHusk (den gule)

2 tsk. bagepulver

1 tsk. groft salt

​​

3 spsk. olivenolie

1 spsk. groft havsalt

2 spsk. tørret rosmarin

Alle ingredienser blandes sammen, og dejen hviler 5-10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væsken til sig. Dejen bredes ud på bagepapir, pensles med olie og drysses med havsalt og rosmarin. Hvis dejen er for tyk til at brede ud på bagepapir kom evt. lidt vand i dejen og rør rundt, men der skal ikke ret meget i.

Jeg puttede dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.

Bag brødet i cirka 20 minutter ved 200 grader.

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Østerbrogade 52, st.

9400 Nørresundby

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev