Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Burger m. guacamole, fritter og en syrlig salat

Burger m. guacamole, fritter og en syrlig salat.

Inspiration fra Tatjana Albinus.

Ingredienser burgerboller:

6 stk.

4 æg
1 dl syrnet mælkeprodukt
3 spsk. olivenolie
1 dl fedtreduceret mandelmel
1 dl sesamfrø
4 spsk. FiberHusk
1 spsk. sukrin gold
2 tsk. havsalt
2 tsk. bagepulver.

De våde ingredienser piskes let sammen, hvorefter de tørre blandes og røres i. Lad dejen hvile i 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra mandelmel. Der formes 6 boller (kom evt. lidt vand på hænderne), der drysses med sesamfrø. De bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.

Ingredienser guacamole:

4 personer.

3-4 modne avokadoer
3 presset fed hvidløg
1 finhakket rødløg
2 hakkede tomater hvor ”indmad” er fjernet
Saft af 1 lime
Evt. lidt sød chilisovs samt salt og peber

Mos avokadokødet med en gaffel og kom resten af ingredienserne i og smag til. Lad den trække en times tid inden servering.

Hvad du kommer i din burger er selvfølgelig helt op til dig selv, men her er hvordan jeg lavede min…

Jeg stegte en bøf der passede til min burgerbolle og da den næsten var færdigstegt – lagde jeg en skive chedderost ovenpå og gav den lidt tid i ovnen så osten kunne smelte.

Jeg brugte agurkeskiver og tomatskiver i min burger samt tyndskåret ringe af rødløg og hjertesalat som jeg bare havde plukket i stykker. Burgerbollen skar jeg over og smurte begge dele med guacamole og ”samlede” burgeren. Havde også stegt noget bacon dertil.

Fritter lavede jeg af gulerødder og knoldselleri som jeg stegte i ovnen og resten af guacamolen blev serveret hertil som dyppelse.

Jeg lavede en lille let syrlig salat af tyndskåret fennikel, æblebåde og spidskål som blev blandet med en dressing af hvidvineddike, lidt olie og citronsaft samt smagt til med salt og peber. Salaten skal være syrlig, men jeg kan ikke skrive hvor meget jeg selv brugte i min da den blev lavet lidt på gefühl – bliver den for sur så kom evt. lidt sukrin i.

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Østerbrogade 52, st.

9400 Nørresundby

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev