Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tunmousse med rejer og laks

Tilbehør

Ristet lyst fuldkornsbrød, julesalat og evt. brøndkarse.

2 dåser tun i olie (ca. 370 g.)
50 g. rejer
50 g. laks
3 dl skyr/ cremefraiche
Revet citronskal fra 1 øko. citron
2 tsk. citronsaft
1½ tsk. fint havsalt
¼ tsk. cayennepeber
Et par kværn friskkværnet sort peber

3 blade husblas

Syltede tranebær
200 g. tranebær
1 tsk. fintrevet frisk ingefær

4 spsk. lyst rørsukker (kokossukker)
2 stjerneanis
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. citronsaft
1 spsk. æblemost

Havsalt

Hæld olien fra tunen og hak rejer og laks fint. Bland det sammen med tunen. Fisk og skalddyr blandes sammen med skyr, citronskal og – saft, salt og begge slags peber.

Husblas skal lægges i blød i ca. 5 min. tag den så op og smelt den i et vandbad, sammen med det vand der følger med. Husblassen skal afkøles en smule som derefter røres sammen med lidt af tunblandingen. Resten af tunblandingen tilsættes.

Den nu færdige mousse lægges i en skål og stilles på køl i ca. 4 timer.

Imens moussen er på køl, skal tranebærrene skylles og lægges i en gryde sammen med ingefær, sukker, stjerneanis, gurkemeje, citron- og æblesaft samt en knivspids havsalt.

Det hele skal simre i ca. 15 min. ved svag varme (til bærrene brister). Husk at være opmærksom på at røre i det jævnligt og smag til.

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Østerbrogade 52, st.

9400 Nørresundby

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev