100 g. røde linser
Ca. 150 g. groft revet hokkaido græskar (ca. et 1/2 græskarhoved)*
1 lille løg
2 spsk. loppefrøskaller el. 2 tsk. fiberHUSK
2 dl vand
100 g. havregryn**
2 tsk. rød karrypasta/ alm. karry
salt og peber
evt. rapsolie til stegning
De røde linser skal koges i vand (250 ml.) i ca. 15 min. indtil de er møre. I mellemtiden skæres græskaret op og alt fyldet tages ud. Det halve græskar rives groft på et rivejern og løget hakkes fint.
I en lille skål blandes loppefrøskaller med vand, indtil det bliver en fast masse. Dette kan tage lidt tid.
Når linserne er kogt færdig blandes de sammen med revet græskar og løg. Til sidst tilsættes loppefrøskaller,
havregryn, karrypasta, salt og peber og det hele røres godt sammen.
*butternut squash kan også bruges
**brug glutenfrie havregryn, hvis du ikke tåler gluten