Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er jeg:

​Jeg hedder Gitte Høyer Johansen, er 56 år, gift med Kim igennem 32 år. Sammen har vi 2 + 2 drenge. To biologiske og to bonus plejebørn, i alderen 17 - 33 år.

Mit arbejdsliv har været bredt, og startede som Teknisk tegner i 12 år. I 1994 besluttede jeg at, jeg ville uddanne mig til Pædagog, hvilket er en fantastisk uddannelse, som jeg stadig bruger hver eneste dag.

I 2008 blev jeg selvstændig indehaver af en bailine klinik, hvor sundhed og velvære var det som vi arbejdede med hver dag. I 2010 udvidede jeg min klinik ved købet af Tarmskyl Nord, og dette var min indgang til det mere alternative liv, hvor jeg nu har en følelse af, at jeg er kommet hjem, og som fylder hele mit liv på en særdeles positiv måde.

Jeg begyndte derfor i 2012 at læse til Biopat/Naturopat i biologisk medicin, da jeg havde brug for mere viden og de rigtige redskaber, til at give mine klienter det de søger; nemlig et bedre liv/helbred ved hjælp af naturlige midler.​

Min motivation for det alternative;

​Jeg har i mit liv haft forskellige perioder, hvor min krop ikke var i balance, og hvor jeg faktisk følte mig syg, men når jeg gik til lægen, konstaterede hun hver gang, at alt var fint og jeg var sund og rask. Dette resulterede ofte i, at jeg troede, at jeg var pylret, og måske selv opfandt noget, for at få opmærksomhed. I perioder gik det også ok, men helt fantastisk havde jeg det ikke.

Jeg var træt, humørsvingende, oppustet, min afføring var af skiftende karakter, og jeg led af kronisk svamp i underlivet. Jeg var enten mega sulten; læs havde en voldsom sukkertrang, som jeg ikke selv følte, jeg kunne kontrollere. Eller også var jeg på en eller anden kur, hvor min vægt var meget svingende, og jeg tror, jeg har prøvet alle de forskellige kure, som har været igennem tiderne.

Derudover havde jeg allergi, kronisk bihulebetændelse, og hver gang en af drengene var forkølet, var jeg det også.

Sådan er mit liv heldigvis IKKE mere.

JAMEN hvad er der dog sket ?

Allerførst er jeg ikke på kur mere:-) men ved hvad der er godt for mig, og lever efter motto'et: jeg må alt, men der er noget jeg kun gør en gang i mellem, og DET VIRKER !!!!​

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Kildevældet 7, 4. th.

9000 Aalborg

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev