Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er en Biopat/Naturopath

Biopati/naturopati har til formål at frigøre og styrk kroppen til at helbrede sig selv, og er en naturlig behandlingsform, hvor vi fokusere på årsagen frem for symptomerne.

Som Biopat/Naturopath har jeg fokus på at finde ind til dine problemer, for derefter at bruge naturens egne virkemidler, så din krop derved kan regenerere til en sundere tilstand. Jeg vil i konsultation se på hele dit liv, og da jeg som Biopat/Naturopath er uddannet i og har stor kendskab til mange forskellige behandlingsformer – f.eks. øreakupunktur, akupunktur, kinesiologi, tarmskylning, zoneterapi osv., vil jeg guide dig til den behandling, som passer bedst til dig. Dette er grunden til, at vi som Biopater/Naturopather ofte er foretrukne i den alternative verden.

Biopati er et græsk ord, der er sammensat af bios, der betyder liv og patos som betyder lidelse. Biopati blev udviklet på baggrund af amerikansk biologisk medicin, tysk immun –og symbioseterapi samt skandinavisk naturmedicin.

Biopati blev grundlagt i Danmark af den danske forfatter og behandler Kurt Winberg-Nielsen, som åbnede den første biopatskole i København i 1981.

​Biopat/Naturopath IBM – er en beskyttet titel, der giver dig garanti for en kvalificeret og uddannet behandler.

Naturopati dækker ovre det samme som biopati, men er en internationale titel. Grunden til dette er at flere biopater også arbejder i udlandet, så naturopati er dermed en international anerkendte behandlings form.

Biopatien kan også anvendes af raske mennesker, der vil styrke deres helbred.

Biopatien benytter sig af betegnelsen belastende faktorer, som beskriver de forskellige faktorer som kroppen dagligt påvirkes af, hvor der kigges på de psykiske, fysiske, genetiske, kemiske og mikrobiologiske belastninger, som vores krop, organer og systemet dagligt udsættes for.

Hvorfor vælge en biopatisk behandling?

Fordi sundhedsstilstanden, er en naturlig konsekvens af, hvordan man lever sit liv og af miljøets påvirkninger.

Hippokratis sagde:

”Lad din mad være din medicin og din medicin være din mad.”​

Jeg har som Biopat/Naturopath skrevet under på Det Biopatiske løfte, og jeg er også medlem af Praktiserende Biopater, Naturopather og Phytoterapeuter, som er en organiseret forening (https://www.biopat.dk/ )

Telefon: 27 62 64 25

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Eller benyt kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 27 62 64 25​​

E-mail: mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Følg mig på Instagram

​Find os på Fa​cebook

Info​

Du kan finde os på adresse:

​Kildevældet 7, 4. th.

9000 Aalborg

CVR: 31203066

Kontakt​

Ring til os på:

27 62 64 25

​Eller send en e-mail til:

mail@clinicnabita.dk

Påfør venligst telefonnummer i mailen

Tilmeld nyhedsbrev